ΕΛΛΑΔΑ

Alpha: Στα «χέρια» της οικογένειας Βαρδινογιάννη ο αποκλειστικός του έλεγχος – Η ανακοίνωση της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, ο αποκλειστικός έλεγχος του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού Alpha, πέρασε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ

Ολοκλήρωση συναλλαγής για την απόκτηση της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεων της 2ας Δεκεμβρίου 2019 και της 11ης Φεβρουαρίου 2020, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 27 Ιουλίου 2020 ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί των εταιριών ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA), ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 στην Αττική) και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96,5 στη Θεσσαλονίκη) από τη MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*).

Μαρούσι, 28 Ιουλίου 2020
Το Διοικητικό Συμβούλιο

(*) Εταιρία 100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανήσυχος πατέρας ο Ρουβάς για την έφηβη Αναστασία: “Αγχώνομαι όταν βγαίνει έξω. Είμαι αυστηρός κάποιες φορές”

evosmos

Κρήτη: «Εφιάλτης» για 17χρονο σε κατάστημα κράτησης νέων – «Μαμά με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» (βίντεο)

evosmos

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που οι ταξιδιώτες κλέβουν από ξενοδοχεία και αεροπλάνα!

evosmos

Leave a Comment