ΕΛΛΑΔΑ

Bουβός θρήνος για τον θάνατο της 3χρονης: Η χαροκαμένη μάνα κηδεύει αύριο το παιδί της χωρίς να ξέρει το γιατί

Να χτυπηθούν στη ρίζα τους τέτοιου είδους φαινόμενα ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας της 3χρονης που έχασε τη ζωή της στο Ιπποκράτειο, Νίκος Διαλυνάς, σχολιάζοντας την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη για έρευνα των συνθηκών νοσηλείας του παιδιού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Όπως επεσήμανε: «Ο υπουργός Υγείας, συνάδελφος και φίλος Θανάσης Πλεύρης, επέδειξε τα γρήγορα αντανακλαστικά του, τα οποία είναι γνωστά στους συναδέλφους του και κατάλαβε ότι πρόκειται για ένα πολύ ευρύτερο κοινωνικό πλέον θέμα, διότι το να νοσηλεύεται ένα παιδί τριών ετών 11 μέρες σε ένα μεγάλο νοσοκομείο, να μένει αδιάγνωστο και τελικά να πεθαίνει, αφού προηγουμένως το μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο, αφορά όλη την κοινωνία».

Προσθέτοντας: «Και δη αφορά τους γονείς που έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία, τους παππούδες που έχουν εγγόνια σε αυτή την ηλικία και επομένως αυτού του είδους τα φαινόμενα πρέπει να διερευνηθούν και να χτυπηθούν στη ρίζα τους άμεσα».

Μιλώντας παράλληλα για τη μητέρα του άτυχου κοριτσιού, ο κ. Διαλυνάς δήλωσε: «Ένα έχω να πω, αυτό που λέει και επαναλαμβάνει συνέχεια η χαροκαμένη μάνα, η οποία αύριο κηδεύει και θάβει το παιδί της, είναι: Μου έφυγε το σπλάχνο μου μέσα από τα χέρια μου και δεν ξέρω πώς και το γιατί».

Υπενθυμίζεται ότι το τρίχρονο κοριτσάκι εισήχθη στο «Παπαγεωργίου» τη Μεγάλη Τρίτη και διακομίστηκε διασωληνωμένο το περασμένο Σάββατο στο «Ιπποκράτειο», όπου μέσα σε περίπου δυόμιση ώρες, κατέληξε.

thesstoday.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εξαφανίστηκε 31χρονος στο Μεσολόγγι: «Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί» λέει η αδελφή του

evosmos

Θεσσαλονίκη: Πάει για ολικό lockdown – Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 20:00 ζήτησε ο Ζέρβας

evosmos

Εγκολφόπουλος: “Μπαούλο το Anadolu… στον βυθό μόλις βγει”

evosmos

Leave a Comment