ΕΛΛΑΔΑ

Eurovision 2024: Με γκάφα της ΕΡΤ παρουσιάστηκε το “Ζάρι” – Με αυτό το τραγούδι πάει στον διαγωνισμό η Ελλάδα

Περιμένοντας από τις 21:00 να προβληθεί το video clip του τραγουδιού Zari με τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με ένα προχειροφτιαγμένο, πρωινής εκπομπής πρόγραμμα, χωρίς φαντασία, αρκετοί από τους φαν της Eurovision διαπίστωσαν ότι το video clip που περίμεναν, είχε ανέβει στο youtube της ΕΡΤ!

Μετά από 1,5 ώρα, η ΕΡΤ κατάλαβε τη γκάφα της και κατέβασε το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision της Σουηδίας.

Αλλά παρόλο που το βίντεο κλιπ «εξαφανίστηκε» από το YouTube, το… κακό είχε γίνει, αφού πολλοί είδαν το τραγούδι και κατάλαβαν τι είχε γίνει.

 

 

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Το τραγόυδι μας, «ZARI», είναι στην ελληνική γλώσσα, ενώ υπάρχουν και φράσεις στα αγγλικά. Μέσα σε ένα… γνήσιο ελληνικό σκηνικό, η Μαρίνα Σάττι τραγουδά με φόντο εμβληματικά σημεία της Αθήνας. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστιάζει σε χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β’ ημιτελικού, στις 9 Μαΐου 2024.

Τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτός γεννημένος το 1964 και εκείνη… – Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας του Κώστα Σπυρόπουλου και της Δήμητρας Λιάνη

evosmos

Κρούσματα: Υψηλή επιφυλακή για τη βρετανική μετάλλαξη και την αύξηση σε Αττική

evosmos

Αλλαντίαση: Τι είναι η σπάνια νόσος εξαιτίας της οποίας πέθανε η 32χρονη Ελληνίδα στο Μπορντό

evosmos

Leave a Comment