ΕΛΛΑΔΑ

H χρήση για το «τραπεζάκι» της πίτσας που δεν θα περνούσε από το μυαλό σας

Πολλές εκδοχές έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το «τραπεζάκι» της πίτσας, όμως υπάρχει ένας ακόμη τρόπος για να το αξιοποιήσουμε.

Μία γρήγορη έρευνα μας έδωσε μία τέλεια εναλλακτική χρήση, που μας εξέπληξε. Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το πλαστικό τραπεζάκι και να μην το πετάξετε; Μα μετατρέποντας το σε βάση για το κινητό τηλέφωνο.

Σωστά διαβάσατε, μπορεί να γίνει βάση για το κινητό, ώστε να μπορείτε να το έχετε όρθιο δίπλα σας όταν κάνετε δουλειές χωρίς να χρειάζεται να το κρατάτε. Δεν έχετε παρά να αναποδογυρίσετε το «τραπεζάκι» στον πάγκο ή στο τραπέζι και να στερεώσετε το κινητό σε οριζόντια θέση ανάμεσα στα ποδαράκια του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΟΥΜΠΕΣ αλά… Ελληνικά!!! Όλες οι τούμπες μαζεμένες! Θα δακρύσετε από τα γέλια! (Επικό ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Πώς να καθαρίσετε εύκολα τα κιτρινισμένα μαξιλάρια

evosmos

ΡΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;; Σε… είδος πολυτελείας μετατρέπεται το σουβλάκι: Ξεπέρασε τα 4 ευρώ στα νησιά – Πόσο κοστίζει στην Αθήνα

evosmos

Leave a Comment