LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Light για Νότη Σφακιανάκη: «Μεγάλος άνθρωπος είναι, ας πάει να δει τα εγγόνια του, να φυτεύσει καμιά τομάτα»

Για την αποχή του από τα φετινά MAD VMA αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται, απάντησε ο Light στην κάμερα του ANT1 και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου.

Μετά τον περσινό καυγά των τράπερς που διέκοψε την βραδιά των μουσικών βραβείων, ο Light απαντά πως φέτος δεν δέχτηκε πρόσκληση από τους διοργανωτές.

«Δεν με κάλεσαν φέτος, αλλά κέρδισα το ότι πήγα στις Κάννες. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία για να αποφασίσω εάν πάω. Πήραν μια απόφαση, απολύτως σεβαστή και κυρίως για τον κόσμο. Ήταν κάτι ωραίο που δεν ήταν καθόλου ωραίο για τον κόσμο. Από εκεί και πέρα προχωράμε, η καριέρα μας δέκα χρόνια έγινε χωρίς τo MAD», απάντησε ο Light.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Light μίλησε για τους λαϊκούς τραγουδιστές και την αποχή του Νότη Σφακιανάκη: «Μεγάλος άνθρωπος είναι κιόλας. Δεν είναι 60 και βάλε; Δεν είναι και παράλογο ένας άνθρωπος στα 65 του να απέχει κι ένα χρόνο από τη μουσική. Εντάξει, μπορεί να πάει να δει τα εγγόνια του. Να πάει να φυτεύσει καμιά τομάτα, κανένα ραπανάκι. Κακό είναι; Δεν το λέω για να μειώσω κάποιον. Εγώ στα 65 μου αυτό θα έκανα», ανέφερε ο Light στο «Πρωινό» του ANT1.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός και νέα μέτρα: Πειράματα στο σώμα της Ελλάδας και των Ελλήνων

evosmos

Που θα χιονίσει αύριο και που θα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

evosmos

Σάλος από ανακοίνωση του Προαστιακού Θεσσαλονίκης – Λάρισας ότι δεν γίνονται δεκτά αναπηρικά αμαξίδια και ποδήλατα!

evosmos

Leave a Comment