ΕΛΛΑΔΑ

Market Pass: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές;

Την Τετάρτη 3 Μαΐου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων του Market Pass. Η συγκεκριμένη πληρωμή θα είναι και η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό. Όσοι έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα αναμένεται να δουν και άλλες δύο πληρωμές μέχρι και την λήξη του προγράμματος τον Ιούλιο.

Στις 3 Μαΐου θα πληρωθούν και οι δικαιούχοι που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υπέβαλαν σχετική αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου.

Οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:

στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,

στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,

στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass, είναι:

Παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023. Μετά, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που την χορήγησε υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Μανωλίδου αποθεώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θα μπορούσε να είναι με πολλές γυναίκες! Τι κάνει μαζί μου;»

evosmos

Μάρκος Σεφερλής: Ζήτησε το λογαριασμό σε εστιατόριο και τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε

evosmos

Πύργος: Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου – Έρχονται προσαγωγές μετά το εξοργιστικό βίντεο

evosmos

Leave a Comment