ΚΟΣΜΟΣ

Oι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικές θέσεις στην Ντέιρ Εζόρ της Συρίας

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ανακοίνωσαν χθες ότι πραγματοποίησαν βομβαρδισμό στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ της Συρίας, κατά υποδομών που χρησιμοποιούσαν ένοπλες ομάδες που συνδέονται με τους Φρουρούς της Επανάστασης στο Ιράν (IRGC)

Η Κεντρική Στρατιωτική Διοίκηση των ΗΠΑ ανέφερε σε μία ανακοίνωση της, ότι τέτοιοι βομβαρδισμοί έχουν ως στόχο την προστασία των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από ενδεχόμενες επιθέσεις εναντίον τους, από ένοπλες ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν.
Η ίδια στρατιωτική διοίκηση, επικαλέστηκε ένα περιστατικό στις 15 Αυγούστου, στο οποίο έχει αναφερθεί το Reuters, με την εμπλοκή ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone) που επιτέθηκε σε κτιριακό συγκρότημα ανταρτών που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.
Η ανακοίνωση σχετικά με το χθεσινό αμερικανικό βομβαρδισμό δεν ανέφερε αν προκλήθηκαν τραυματισμοί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σαμόα: Τα ορμητικά νερά «καταπίνουν» λεωφορείο – Βίντεο ντοκουμέντο

evosmos

Τέσσερις πληροφορίες που ίσως δεν γνωρίζεις για τον Αϊνστάιν! Η ιδιαίτερη ζωή του πιο γνωστού επιστήμονα του 20ου αιώνα!

evosmos

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Άγκυρα προκαλεί: Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από εμπλοκές ελληνικών και τουρκικών μαχητικών

evosmos

Leave a Comment