ΕΛΛΑΔΑ

Oμολόγησε ο 45χρονος Αλβανός βιαστής του Φαλήρου! Τα έριξε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ! “Ήμουν υπό την επήρεια…”

Την ομολογία του 45χρονου Αλβανού κατάφεραν να αποσπάσουν οι αστυνομικοί, πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο αποκαλούμενος «βιαστής του Φαλήρου» φέρεται να παραδέχτηκε τον βιασμό αλλά και την απόπειρα βιασμού των δυο γυναικών στο Παλιό Φάληρο. «Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ μου έχουν καταστρέψει την ζωή μου. Ήμουν υπό την επήρεια όταν συνέβησαν όσα καταγγέλλουν οι δυο κοπέλες τα οποία επιβεβαιώνω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο 45χρονος βγήκε από το κτίριο της οδού Θήρας, όπου μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και κουτσαίνοντας ελαφρά. Όταν θα σταθεί ενώπιων της δικαιοσύνης θα κατηγορηθεί και για ενδοοικογενειακή βία καθώς φέρεται να ξυλοκοπούσε την μητέρα του.

Αμέσως μετά τις 2 και μισή τα ξημερώματα, όταν η Αλβανική αστυνομία τον παρέδωσε στην περιοχή της Κακαβιάς, ταξίδεψε συνοδεία αστυνομικών μέσα στη νύχτα προκειμένου να εξεταστεί από τις ελληνικές αρχές. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αυλώνα με τις αλβανικές αρχές να κάνουν επιχείρηση για να τον συλλάβουν.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο αποκαλούμενος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου.

Ο 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή, οδηγήθηκε το απόγευμα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος δεν είχε δικηγόρο, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του ενώ στο αριστερό του χέρι διακρινόταν το δίγραμμο τατουάζ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία σε μοναστήρι στη Βοιωτία: Νεκρές δύο μοναχές από φωτιά σε κελί

evosmos

Ηλιούπολη: Ανήλικοι «έσπασαν» στο ξύλο 15χρονο και του έκλεψαν το μπουφάν – Χειροπέδες σε έναν 14χρονο

evosmos

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και το σεξ με πλαστική κούκλα

evosmos

Leave a Comment