ΕΛΛΑΔΑ

OI ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!! ΕΔΩ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ Η ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ

Δύο εθελόντριες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης εντόπισαν τη σορό της 27χρονης Αναστάζια στην Κω λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής.

Η σορός βρέθηκε σε μια έκταση κοντά στις Αλυκές κάτω από μια συστάδα δένδρων επιμελώς κρυμμένη.

Συγκεκριμένα το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στην πάνω πλευρά των Αλυκών, κοντά στον δρόμο που ενώνει το Μαρμάρι με το Τγκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη ήταν ημίγυμνη. Το πτώμα της βρέθηκε τυλιγμένο με ένα σεντόνι και από τη μέση και πάνω μέσα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Επίσης το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και χόρτα προκειμένου να μην φαίνεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και αφαίρεσαν τη σακούλα προκειμένου να αναγνωρίσουν το πτώμα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 27χρονη.

Το σημείο αποκλείστηκε και στελέχη της Σήμανσης εξετάζουν τον χώρο καθώς όλα και τα ευρήματα για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονίας.

Όλα τα ευρήματα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περεταίρω εξετάσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στην Κερατέα: Καταπλακώθηκε από βράχο και έπεσε σε γκρεμό ο άνδρας που σκοτώθηκε

evosmos

Χαρμόσυνες Καμπάνες για την Αθηνά Ωνάση: Παντρεύεται άμεσα και γίνεται μανούλα η «Χρυσή Κληρονόμος»

evosmos

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για τα σχολεία – Σκέψεις για έναρξη στις 14 Σεπτεμβρίου

evosmos

Leave a Comment