ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Rafale: Έφτασε η ώρα που έτρεμαν οι Τούρκοι – Θα τα δουν για πρώτη φορά μπροστά τους

Έφτασε η ώρα που έτρεμαν οι Τούρκοι, αφού θα δουν για πρώτη φορά μπροστά τους τα γαλλικά μαχητικά της Ελλάδας.

Καιρό περίμεναν την συγκεκριμένη εξέλιξη οι Έλληνες πιλότοι. Να βρεθούν με τα ελληνικά Rafale στην Ανατολική Μεσόγειο. Και αυτό έγινε πράξη.

Πώς συνέβη αυτό; Ξεκίνησε την Τετάρτη στην Ανατολική Μεσόγειο η συνεκπαίδευση ελληνικών και γαλλικών Rafale με το γαλλικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle.

Για πρώτη φορά τα ελληνικά Rafale θα βρεθούν στον αέρα της Ανατολικής Μεσογείου, πετώντας με γαλλικά Rafale, στην πρώτη τους διεθνή συμμετοχή σε άσκηση.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι Τούρκοι θα παρακολουθούν τις επόμενες μέρες στενά τα ελληνικά μαχητικά. Η παρουσία των οποίων στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ένα σαφές μήνυμα από την Ελλάδα (σ.σ. και την Γαλλία), για τις ισορροπίες στην περιοχή.

Τα ελληνικά Rafale με τις δυνατότητες που διαθέτουν δεν έχουν αντίπαλο στον αέρα, με τους Τούρκους να ψάχνουν να βρουν τρόπους να τα αντιμετωπίσουν.

Μάλιστα ένας από τους τρόπους αυτούς είναι ο εξοπλισμός των τουρκικών Bayraktar με πυραύλους αέρος-αέρος Sungur.

Οι συγκεκριμένοι τουρκικοί πύραυλοι κρουζ μικρού βεληνεκούς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταστροφή αεροπλάνων, ελικοπτέρων, drones ή πυραύλων κρουζ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος “ισοπέδωσε” το Μάνο Δασκαλάκη: “Ένα ύφος ηθοποιού Hollywood”

evosmos

Το ξέσπασμα του «Τσάκα»: «Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου – Με κατέστρεψε η 2η γυναίκα μου»

evosmos

Θα δίνουν πανελλήνιες οι αλλοδαποί για να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια! – Τι δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

evosmos

Leave a Comment