LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Super Κατερίνα: Το εξώδικο που δέχθηκε από τον πατέρα Νικόλαο και η… απολογία της (Βίντεο)

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση που διάβασε η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απολογηθεί απέναντι στον πατέρα Νικόλαο Αργυρόπουλο, εφημέριου του Ιερού Ναού του Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ.

Η εκπομπή Super Κατερίνα δέχθηκε μάλιστα εξώδικο για όσα λανθασμένα ειπώθηκαν στον «αέρα» στις 25 Οκτωβρίου του 2022, σχετικά με τη σύνδεση του ιερέα με τον Ηλία Μίχο και τη φημολογούμενη απόπειρα αυτοκτονίας.

Μέσα από το εξώδικο που εστάλη, ο πατέρας Νικόλαος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την οποιαδήποτε ενδεχόμενη διασύνδεσή του με τον βασικό κατηγορούμενο της πολύκροτης υπόθεσης και τη φερόμενη απόπειρα αυτοκτονίας, ζητώντας να αποκατασταθεί άμεσα και δημόσια η αλήθεια από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως ουδέποτε η ίδια, ούτε οι συνεργάτες της είχαν την οποιαδήποτε διάθεση να προκληθεί μία λανθασμένη εικόνα αναφορικά με το πρόσωπο του πατέρα Νικόλαου, εξέφρασε τη λύπη της και ζήτησε δημόσια συγνώμη για την παρεξήγηση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξάνθη: Έφυγε από τη ζωή 39χρονος Ανθυπολοχαγός

evosmos

Κρήτη: Ανατροπή στο Εφετείο για την θάνατο της 31χρονης Κλειώς

evosmos

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εκτός φυλακής και οι 105 Κροάτες κατηγορούμενοι

evosmos

Leave a Comment