LIFE STYLE

Survivor 2022: Τα «υπέρογκα» ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι και οι Μαχητές -Τι αποκάλυψε ο Σάκης Κατσούλης

Το ζευγάρι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης, μέσω ζωντανής σύνδεσης σε τηλεοπτική εμπομπή σχολίασαν τους φετινούς παίκτες του Survivor 2022.

Το ζευγάρι, μεταξύ άλλων, σχολίασε τον φετινό κύκλο του Survivor και τότε η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν ισχύουν όσα ακούγονται για τις αμοιβές των Μαχητών και των Διασήμων.

Τότε ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επιβεβαίωσαν όσα είπε η παρουσιάστρια, για το πλαφόν των 1.000 ευρώ την εβδομάδα στους μαχητές και των 6.000 – 7.000 ευρώ την εβδομάδα και για 10.000, εν μέρει, για τους Διάσημους.

«Ισχύει. Η αλήθεια είναι πως τα συμβόλαια των επωνύμων δεν τα γνωρίζαμε, ούτε ο Τριαντάφυλλος ήξερε τα συμβόλαια άλλων. Ο καθένας ξέρει το δικό του συμβόλαιο, ο καθένας υπογράφει μόνος του. Θα σας πω τι ακριβώς γίνεται, επειδή συνέβη και στο παιχνίδι του δικό μας και είμαι πολύ αντίθετος σε αυτό. Δεν μπορεί εγώ με τη Μαριαλένα, που πριν το παιχνίδι μας ήξεραν οι δικοί μας άνθρωποι, να παίρνουμε τα ίδια χρήματα με εσάς που είστε στην τηλεόραση καθημερινά και έχετε το κοινό σας. Είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει αυτή η διαφορά στα συμβόλαια. Όταν πήρε παράταση το παιχνίδι, δεν έγινε αναπροσαρμογή στις αμοιβές, ούτε καν συζητήθηκε», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το έαν υπάρχει κάποια ομοιότητα του Βαλάντη με τον Τριαντάφυλλο ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε ότι έχει την ίδια «τρέλα» με τον Τριαντάφυλλο, μιας και κατάγονται από το ίδιο μέρος με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συμπληρώνει πως στον Τριαντάφυλλο κανείς δεν μπορούσε να κρατήσει κακία ενώ αντιθέτως ο Βαλάντης δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό.

Όσον αφορά το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον αγρότη και τη σύγκριση με εκείνους, το ζευγάρι τόνισε πως είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση.

Οι ίδιοι γνωρίζονταν πολύ καλά όταν μπήκαν στο παιχνίδι αφού πριν λίγους μήνες είχαν δώσει τέλος στην πολυετή σχέση τους. Κάτι τέτοιο δεν ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση της ηθοποιού με τον αγρότη, αφού γνωρίστηκαν στο reality επιβίωσης.

Τέλος η γυμνάστρια είπε πως αν ξαναέμπαινε ποτέ στο reality επιβίωσης δεν θα επένδυε σε ανθρώπους και φιλίες αφού εν τέλη αυτές δεν ευδοκιμούν. Μη θέλοντας να παραδεχθεί αν απογοητεύτηκε από κάποιους φίλους της μέσα στο Survivor, η Μαριαλένα απλά άφησε να εννοηθεί ότι για να φτάσεις στον τελικό του Survivor πρέπει να έχεις μόνο προσήλωση και στόχο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απασφάλισε η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Λιάγκα: «Μόνο οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό το πράγμα»

evosmos

Έκλεψε τα φλας από την νύφη: Η οικογένεια Ζαμπίδη ήταν καλεσμένη σε γάμο & όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη σύζυγο του

evosmos

Νίκος Γαλανός: Ο διαχρονικός ζεν πρεμιέ, ο γάμος με 43χρονη καλλονή, η χαρτοπαιξία και ο καυγάς με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

evosmos

Leave a Comment