ΕΛΛΑΔΑ

To “lockdown” της λογικής είναι το πιο επικίνδυνο

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, σεβόμενη το περιβάλλον και τον δημόσιο χώρο. Επέλεξε τον δύσκολο δρόμο των επιχειρημάτων αντί των συνθημάτων, των αρχών αντί των ιαχών και των προσκλήσεων αντί των προκλήσεων.

Όμως, τίποτε δεν υποκαθιστά τη φυσική επαφή.
Έτσι, η Τοπική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας οργάνωσε την πρώτη, μετά την καραντίνα, συνάντηση με φυσική παρουσία στο καφέ μπαρ «Azzurro»,στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, τα μέλη και οι φίλοι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους:

• για την επέλαση του κρατισμού στην Οικονομία, στον οποίον ο κορονοϊός προσέφερε το τέλειο άλλοθι

• για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας

• για τη συνεχιζόμενη διευκόλυνση της εισβολής του Ισλάμ στη χώρα

• για την επικράτηση του φασισμού της πολιτικής ορθότητας στα δημόσια πράγματα.

Φαίνεται ότι το “lockdown” της λογικής είναι μόνιμο, πια, σ’ αυτήν τη χώρα. Από τη μια,διακηρύσσουμε τη πρόθεσή μας να προστατέψουμε την ελληνική επικράτεια από κάθε ένοπλη εισβολή, κι από την άλλη, χρηματοδοτούμε την άοπλη εισβολή και τον εξισλαμισμό της χώρας, που οργανώνουν τα ίδια ακριβώς ανθελληνικά και αντιευρωπαϊκά κέντρα. Από τη μια, αναγνωρίζουμε ότι η Οικονομία πρέπει να έχει ευελιξία στην αντιμετώπιση της κρίσης, κι από την άλλη, βγάζουμε συνεχώς υπουργικές αποφάσεις, που ρυθμίζουν τα πάντα, βραχυκυκλώνοντας τις επιχειρήσεις.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ υποστηρίζει ότι μόνο φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη. Υπογραμμίζει ότι η αγάπη για την Ελλάδα δεν εξαντλείται σε πολεμικές κραυγές και εμβατήρια. Μια χώρα, με την οικονομία διαλυμένη, από την επικυριαρχία του (σοβιετικής αντίληψης) κράτους-πατερούλη, δύσκολα μπορεί να υπερασπιστεί οτιδήποτε. Δεν απειλείται από τον κρατισμό μόνο η εθνική μας κυριαρχία αλλά και η ίδια η εθνική μας υπόσταση.

Το ισχυρό κράτος το δημιουργεί η ισχυρή οικονομία, και την ισχυρή οικονομία τη δημιουργεί η ισχυρή παραγωγική μηχανή. Και την ισχυρή παραγωγική μηχανή τη δημιουργεί ο ιδιώτης, που θα επιχειρήσει, χωρίς το “μακρύ χέρι” του κράτους μόνιμα στην τσέπη του. Είναι κοινή λογική.
Όμως, πρέπει, επιτέλους, να την βγάλουμε από την “καραντίνα”.Κλείνουμε με τα παρακάτω στοιχεία επαφής.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Με «ψηφιακή οικονομία» & «έξυπνη γεωργία» θα ζουν πλέον οι κάτοικοι στα ενεργειακά πεδία λιγνίτη που κλείνει η κυβέρνηση

evosmos

Με υψωμένη την ελληνική σημαία στα αλιευτικά τους 26 Τούρκοι εκπαιδευτικοί ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Χίο

evosmos

Λάρισα: Για οίκο ανοχής ξεκίνησε σε… στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας κατέληξε

evosmos

Leave a Comment