ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας κλώτσησε σκύλο, ρίχνοντάς τον στη θάλασσα – «Μου επιτέθηκε»

Ανάστατοι οι φιλόζωοι στην Καβάλα, μετά από περιστατικό κατά το οποίο ένας αδέσποτος σκύλος κατέληξε στη θάλασσα, στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, μετά από κλωτσιά που δέχτηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με περαστικούς να σώζουν από βέβαιο πνιγμό το τετράποδο που πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Μάλιστα, στην επιχείρηση διάσωσης του σκύλου συμμετείχαν και άνδρες του λιμενικού, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν και κατέφθασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο proininews.gr, ο άνδρας που κλώτσησε το σκυλί υποστήριξε πως αυτό τού επιτέθηκε, οπότε κι εκείνος αμύνθηκε. Ωστόσο, οι φιλόζωοι της πόλης, οι καταστηματάρχες και όλοι όσοι ήταν παρόντες, ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του.

*πηγή φωτο: proininews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

evosmos

Κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Κατηγορούμενος είχε αθωωθεί το 2023 για τα ίδια αδικήματα

evosmos

Κρήτη: «Με έβαλαν σε δωμάτιο με ωμά κρέατα» – Αδιανόητη καταγγελία νεαρού μάγειρα

evosmos

Leave a Comment