ΕΛΛΑΔΑ

«Πυρά» από την Ανδριολάτου για τον εφοπλιστή που διέκοψε την παράσταση – Τι απαντάει ο ίδιος

Σάλος έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η συμπεριφορά του εφοπλιστή Αλέξανδρου Κωνσταντίνου Βερνίκου, ο οποίος, πριν δέκα ημέρες περίπου, παρευρέθηκε στην παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου και ξεκίνησε να προσβάλει με χυδαίους χαρακτηρισμούς τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Μετά από αυτήν την πρωτοφανή συμπεριφορά του θεατή, το θέατρο απάντησε με εξώδικο.

Για το ανήκουστο περιστατικό είχε μιλήσει πρόσφατα η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία πρωταγωνιστεί στην εν λόγω παράσταση και παραδέχτηκε πως ένιωσε περίεργα.

Την δική της άποψη όμως κλήθηκε να πει ακόμη μία ηθοποιός που παίζει στην συγκεκριμένη παράσταση και αυτή δεν είναι άλλη από την Κλέλια Ανδριολάτου.

«Οποιοσδήποτε, προσβάλλει την τέχνη μας, το κοινό που έχει έρθει να παρακολουθήσει μια παράσταση και ιδιαίτερα όταν περιορίζεται η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, είναι κάτι για το οποίο δεν υπάρχει χώρος στην δική μας δουλειά αλλά και σε όλες γενικότερα.

Νιώσαμε εκτεθειμένοι και ήταν πολύ δυσάρεστο. Όταν κάποιος σχολιάζει την ώρα που παίζεις, δεν είναι πρέπον. Δεν κατάλαβα τι μπορεί να τον ενόχλησε τον συγκεκριμένο κύριο, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Εμένα με αφορά να είμαστε άνθρωποι και να έχουμε ομορφιά στην ζωή μας και αγάπη.

Η συγγνώμη φυσικά και είναι ένα υπέροχο αγαθό, το οποίο εννοείται ότι το δεχόμαστε και προχωράμε αυτό. Το εξώδικο ήταν μια κίνηση στην οποία προχώρησε το θέατρο για να μας υποστηρίξει και είναι πολύ ευχάριστο γιατί σημαίνει ότι έχουμε έναν φορέα που βρίσκεται από πίσω μας και μας στηρίζει», δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΟΙ ΠΝΙΓΜΟΙ – ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ…

evosmos

Την πρόδωσαν οι συμπτώσεις: Η υπεράνω υποψίας γυναίκα που ξεκλήρισε την οικογένειά της

evosmos

Οδηγός λεωφορείου βρήκε πορτοφόλι με 12.000 ευρώ και το επέστρεψε

evosmos

Leave a Comment