ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Το ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έφερε σύλληψη και αποκάλυψε πιστόλι

Ένα κρυμμένο πιστόλι επιμελώς κρυμμένο σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου και μια σύλληψη, προκάλεσε ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην οδό Τέρμα Φιλίππου στην Δράμα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον Γ.Μ ηλικίας 45 ετών και όπως προέκυψε ,δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχολούσε τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, αστυνομικοί κλήθηκαν στις 20:50 το βράδυ της Πέμπτης (18/8) να επιληφθούν σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Μεταβαίνοντας στο σημείο διαπίστωσαν πως ο Γ.Μ είχε έντονη αντιπαράθεση με την Ε.Μ ηλικίας 38 ετών.

Στην θέα των αστυνομικών τα δυο άτομα σταμάτησαν την αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς όμως να πραγματοποιούν έρευνα στο κόκκινο seat Ibiza του 45χρονου και να εντοπίζουν στο πορτ παγκάζ, επιμελώς κρυμμένο ένα αεροβόλο πιστόλι GAMO PT 80, το οποίο και κατάσχεσαν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ” – ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ Η 43ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ – ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Γυναίκα παρασύρθηκε από ΙΧ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

evosmos

Συντάξεις, αυξήσεις, μισθοί, επιδόματα: Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

evosmos

Leave a Comment