ΕΛΛΑΔΑ

ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ;

Σε υψηλά επίπεδα, όπως αναμενόταν διαμορφώνονται τα ονομαστικά τιμολόγια ρεύματος για τον Σεπτέμβριο που ανακοινώνουν από αργά χθες το βράδυ οι προμηθευτές. Συνεχίζει και ανεβαίνει το κόστος του ρεύματος, με τους πολίτες να τραβούν τα μαλλιά τους και να ψάχνουν τρόπους για να περάσουν τον χειμώνα και να πληρώσουν τα αβάσταχτα ποσά που έρχονται!

Βέβαια, στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ανακοινώσει μέτρα “ανακούφισης”, όπως τα χαρακτηρίζει η κυβέρνηση για τους πολίτες. “Ψίχουλα” δηλαδή που ο Κούλης πιστεύει ότι θα… σώσουν τους πολίτες!

Οι τιμές που δόθηκαν ενδεικτικά από προμηθευτές είναι: ΔΕΗ: 0,788 ευρώ ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες το μήνα και 0,8 ευρώ για πάνω από 500 κιλοβατώρες. Η χρέωση για το νυχτερινό τιμολόγιο είναι 0,747 ευρώ. Πάγιο 3,5 ευρώ το μήνα.

Protergia: 0,78213 ευρώ ανά κιλοβατώρα και 0,77855 για το νυχτερινό τιμολόγιο. Πάγιο 5 ευρώ το μήνα.

Ήρων: 0,750 ευρώ ανά κιλοβατώρα και 0,6 με έκπτωση συνέπειας 20 %. Πάγιο 3 ευρώ το μήνα.

Elpedison: τα τιμολόγια ανάλογα με το πρόγραμμα κυμαίνονται από 1,0864 έως 1,1367 ευρώ ανά κιλοβατώρα ενώ προβλέπεται επιστροφή (loyalty pass) τον επόμενο μήνα η οποία για τον Αύγουστο καθορίστηκε σε 0,4 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

NRG: 0,748-0,768 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Πάγιο 1,8-5 ευρώ το μήνα.

Zenith: 0,687 – 0,697 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Πάγιο 4-4,5 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χρηματιστήριο διαμορφώνεται σήμερα σε υψηλά επίπεδα (377,72 ευρώ ανά μεγαβατώρα) παρά τη μειωμένη ζήτηση και την αυξημένη (20,9%) συμμετοχή του λιγνίτη στο ενεργειακό μείγμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λύτρας: «Δύο κοπέλες καταγγέλλουν ότι έπαθαν τα ίδια με το παιδί, υπάρχει κύκλωμα»

evosmos

Στο απόγειο η «κρουσματολογία» για να επιβάλλουν νέα γενική καραντίνα: Τα 1.547 νέα κρούσματα ασυμπτωματικά κατά 98%

evosmos

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο επιχειρηματίας Δ.Φιντιρίκος διαψεύδει κάθε του εμπλοκή στην υπόθεση (φώτο)

evosmos

Leave a Comment