ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Αμοργός: Εγκληματική ενέργεια η εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού – Η ανακοίνωση του αδερφού του

Τρεις εβδομάδες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο πρώην αστυνομικός Άλμπερτ Κάλιμπετ εξαφανίστηκε από το νησί της Αμοργού, όπου παραθέριζε.

Ο αδερφός του, Όλιβερ ανακοίνωσε την λήξη των ερευνών εντοπισμού του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, με την οικογένειά του να συνεχίζει να αγωνιά.

Αδερφός αγνοούμενου: «Ανακοινώνω την ολοκλήρωση των ερευνών μας για τον αγαπημένο μας Άλμπερτ»
Στη σελίδα που δημιουργήθηκε για τον Άλμπερτ, μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη συνέχιση των ερευνών, ο αδερφός του, Όλιβερ ενημέρωσε τους φίλους του 59χρονου πως ο κύκλος της αναζήτης ολοκληρώθηκε.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ολοκλήρωση των ερευνών μας για τον αγαπημένο μας Άλμπερτ», έγραψε ο Όλιβερ. «Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες και την αποφασιστικότητά μας, ο Άλμπερτ παραμένει αγνοούμενος».

Ο Όλιβερ βάζει ξανά στο τραπέζι το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας πως η εξαφάνιση του αδελφού του οφείλεται σε «βρώμικο παιχνίδι», καθώς «δεν βρέθηκαν καθόλου στοιχεία για τον Άλμπερτ πουθενά στο νησί».

Πέταξε ακόμα μία φορά τα βέλη του για τις ελληνικές αρχές, όπως για την πρεσβεία των ΗΠΑ, «η οικογένεια συνάντησε πολλά εμπόδια και οδοφράγματα και έλαβε ελάχιστη βοήθεια από την πρεσβεία των ΗΠΑ».

Στην ίδια σελίδα ο αδερφός του Άλμπερτ, ανέβαζε καθημερινά βιντεάκια από το σημείο των ερευνών σχετικά με τις εξελίξεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτό που είδε στην βαλίτσα του συζύγου της διέλυσε τον γάμο τους – «Φοβόμουν αυτή την στιγμή»

evosmos

EKTAKTO: Πάμπλουτος και πασίγνωστος επιχειρηματίας της Ελλάδας χάνει όλη του την περιουσία – Μαθεύτηκε το όνομά του, κατέρρευσε η κατά 26 χρόνια νεότερη σύντροφός του

evosmos

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ: ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ 1599 ΜΕ 95 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΙΝΔΟ

evosmos

Leave a Comment