ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ! Παραλίγο να τρακάρουν τρένο με τουριστικό λεωφορείο (Βίντεο)

Σε απόσταση αναπνοής πέρασε συρμός από τουριστικό λεωφορείο που είχε εγκλωβιστεί στη γνωστή πλέον, αλλά και φυλασσόμενη διάβαση στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Αθήνα.

Το τουριστικό λεωφορείο εγκλωβίστηκε από την μπάρα της διάβασης, με το τρένο το οποίο περνούσε εκείνη την στιγμή από τις γραμμές, να «γλείφει» το τουριστικό όχημα ενώ από τύχη δεν προκλήθηκε ατύχημα.

Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν δύο υπάλληλοι οι οποίοι πάτησαν το μπουτόν για να κατεβεί η μπάρα, όμως το λεωφορείο εγκλωβίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου επιχείρησε να περάσει γρήγορα το φανάρι, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη διασταύρωση δημιουργείται πρόβλημα, λόγω της κίνησης που δημιουργείται στο σημείο.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Φοιτητής στη Νομική Σχολή – Θα ζητήσει να διδαχθεί οικογενειακό δίκαιο

evosmos

Δημήτρης Κόκοτας: Ανακτά τις αισθήσεις του – Αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα μετά την αφύπνισή του

evosmos

Φωτιά στο Μάτι: Διώξεις για κακούργημα ζητά ο ανακριτής

evosmos

Leave a Comment