ΕΛΛΑΔΑ

Αρχαία Ολυμπία: Σε σοκ τα δύο κορίτσια που εντόπισαν τον 69χρονο που αυτοπυροβολήθηκε

Σε κατάσταση σοκ είναι τα δύο κορίτσια που εντόπισαν καταμεσής του δρόμου τον 69χρονο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα σε χωριό της Ηλείας.

Τα δύο παιδιά περπατούσαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού τους, τη Μιράκα της Αρχαίας Ολυμπίας, όταν αντίκρισαν τον 69χρονο να έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του σε πλάτωμα του δρόμου και να έχει αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τα κορίτσια λαμβάνουν φροντίδα από ψυχολόγο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσουν κι επίσημη κατάθεση στις Αρχές για το συμβάν.

Ο 69χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο του Πύργου όπου εισήχθη στην ανάνηψη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μήνυση Βελόπουλου κατά Μυλωνάκη – Πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του να τον συλλάβουν και κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο!

evosmos

«Απάντηση» κυβέρνησης σε Άγκυρα για τις πολεμικές ιαχές Ρ.Τ.Ερντογάν: «Περιμένουμε να δούμε πότε θα αποκλιμακώσει»!

evosmos

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπνιξε την αδερφή του με σακούλα

evosmos

Leave a Comment