ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 57χρονος Βρετανός που βρέθηκε νεκρός σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο στη Σκιάθο!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμα το θάνατο του 57χρονου Βρετανού, Martin Richards, στη Σκιάθο του οποίου βρέθηκε η σορός το πρωί της Παρασκευής 9 Αυγούστου από συνεργείο που εκτελούσε εργασίες σε υπό ολική ανακαίνιση ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου.

Ο εκλιπών ζούσε στην πόλη Belper της Μεγάλης Βρετανίας και ερχόταν τα τελευταία πέντε χρόνια τα καλοκαίρια στη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Skiathoschannel.gr λάτρευε την Ελλάδα, τα yachts και το ποδόσφαιρο.

martin_richards_skiathos_5

Φίλοι του γιου του Ryan Richards, από την πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας, κάνουν έκκληση μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθούν χρήματα με σκοπό να μεταφερθεί η σορός του πατέρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Παραθέτουμε το περιεχόμενο της έκκλησης για δωρεές υπέρ του Ryan Richards:

«Όπως πιθανότατα γνωρίζετε μέχρι στιγμής, ο Martin πέθανε την Παρασκευή 9 Αυγούστου στην Ελλάδα. Οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσουμε μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για τον γιο του Ryan, ο οποίος έχει τώρα το τρομερό καθήκον να τον φέρει πίσω στο σπίτι και να τακτοποιήσει την κηδεία που θα μπορούσε να είναι πολύ δαπανηρή για έναν νεαρό άνδρα.

Γι’ αυτό παρακαλώ δώστε ό,τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Έστω μια μικρή βοήθεια, για να φέρουμε τον Martin στο σπίτι και να του δώσουμε ένα σωστό αποχαιρετισμό.

Ευχαριστώ πολύ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνελήφθη ο 27χρονος «δράκος» της Κηφισιάς! – Προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες σε διάστημα μίας ώρας

evosmos

Μετά τη σφαγή στα Καμίνια, άρπαξαν ανήλικο για να τον βιάσουν και έκαναν πάρτι!

evosmos

Κρήτη: Συγκινητική πράξη ανθρωπιάς – Μαθητές Γυμνασίου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένο

evosmos

Leave a Comment