ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Το θύμα ετοιμαζόταν να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της δολοφόνου του

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Τάρτης μίλησε για την άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στη Χαλκίδα, με πρωταγωνίστρια μια 39χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σκότωσε τον άτυχο άνδρα με τέσσερις μαχαιριές.

Π κ. Τάρτης αποκάλυψε ότι από τα τέλη του 2021 το θύμα είχε έρθει στο γραφείο του «ζητώντας να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις πιέσεις, τα ερωτικά καλέσματα, της φερόμενης ως δράστιδας».

Ο δικηγόρος διευκρίνισε μάλιστα ότι η κατάσταση που βίωνε ήταν σε γνώση των συζύγων της 39χρονης και του 43χρονου. Ο κ. Τάρτης αποκάλυψε μάλιστα ότι το θύμα του είχε ζητήσει να εξετάσει το ενδεχόμενο αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της 39χρονης. Όπως συμπλήρωσε, του είπε ότι δε θα βοηθούσε και πολύ και του αντιπρότεινε «μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με τον σύζυγό της;», διευκρινίζοντας ότι ήταν στενός φίλος του θύματος.

O δικηγόρος ανέφερε ακόμη ότι «έτσι και έγινε και αυτό βοήθησε για σημαντικότατο χρονικό διάστημα να σταματήσουν οι οχλήσεις».

«Δεν είχαν ποτέ σχέση, ήταν ερωτευμένη μαζί του»

O κ. Τάρτης επεσήμανε ότι η 39χρονη ήταν ερωτευμένη με το θύμα, διευκρινίζοντας ότι υπήρχε και οργή γιατί εκείνος δεν ενέδιδε, κατάσταση η οποία του θυμίζει τη φράση «αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει κανείς». Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ότι το φερόμενη ως δράστης και το θύμα δεν είχαν ποτέ ερωτική σχέση. Υπενθύμισε ακόμα ότι το θύμα το 2021, όταν του ζήτησε τη βοήθειά του, ήταν νιόπαντρος.

«Ποτέ δεν υπήρξε επίσης καβγάς το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας» διευκρίνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Η δράστιδα είναι σε σοκ και έχει μεταφερθεί για τυπικούς λόγους στο νοσοκομείο για τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων. Παραμένει αμίλητη, δίχως να θέλει να πει κουβέντα για το στυγερό έγκλημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR. Αύριο (21/01), θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, εν αναμονή της απόφασης για το αν προφυλακιστεί ή όχι.

«Το έμαθα τυχαία από το ίντερνετ», λέει ο πατέρας της 39χρονης – «Μου είπε ότι λυτρώθηκε», αποκαλύπτει η μητέρα της

Ο πατέρας της φερόμενης ως δολοφόνου ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή είμαι σε μεγάλη σύγχυση, τι να σου πω. Σαφώς κάτι υπάρχει, δεν τους ξέρω αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχω ιδέα, δεν τους έχω δει ποτέ σπίτι τους. Το έμαθα τυχαία από το ίντερνετ και πήγα στην αστυνομία.

Δεν ξέρω, περιμένω να μάθω. Λογικότατος άνθρωπος ήταν και ήρεμος. Ως προς τις αρχές της, δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό, ούτε ποτέ είχε μία τέτοια διάθεση», ενώ, η μητέρα της είπε πως «πρέπει να είναι ιστορία καιρού. Μου είπε ότι λυτρώθηκε από αυτό που έκανε, γιατί προφανώς πιεζόταν πολύ».

«Βοηθήστε τον άντρα και τα παιδιά μου», είπε η 38χρονη

«Είναι σοκαρισμένη, τρεμάμενη και λίγο στον κόσμο της. Δεν είπε πολλά πράγματα, ζήτησε να ηρεμήσει λίγο και να βοηθήσουμε τα παιδιά και τον σύζυγό της. Δεν έχει ομολογήσει την πράξη, δεν είναι σε κατάσταση να απολογηθεί ακόμη», είπε ο δικηγόρος της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Ανακτά τις αισθήσεις του – Αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα μετά την αφύπνισή του

evosmos

Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι – Drone πετάει και στοχεύει ελληνικά νησιά!

evosmos

Ανεξέλεγκτη ακρίβεια και αντικλεπτικά στα σούπερ μάρκετ – Κλειδώνουν το βρεφικό γάλα στα Τρίκαλα

evosmos

Leave a Comment