LIFE STYLE

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Στον γάμο μας με την Μπέσσυ Μάλφα μας έκαναν δώρο μία… κατσίκα, την τάισα ψωμί και πέθανε»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε στο “Στούντιο 4” και μίλησε για τη ζωή εκτός Αθήνας, με τη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα και τα παιδιά τους, ενώ έκανε και μία ασυνήθιστη αποκάλυψη.

Το γαμήλιο δώρο στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη Μπέσσυ Μάλφα
Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «στο γάμο μας φίλοι μου μας έφεραν δώρο μια κατσίκα. Είναι πληγή αυτό. Γιατί δεν ήξερα και την τάισα ψωμί και πέθανε. Δεν κάνει να φάει. Δεν μπορεί να το μηρυκάσει και φουσκώνει το στομάχι της και σκάει», αφήνοντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο άναυδους και πρόσθεσε «την πήρε ένας τσοπάνης εκεί στην περιοχή, προφανώς την έφαγε. Εγώ δεν ήθελα ούτε… Μεγάλο τραύμα».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει τραύμα με την κατσίκα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Είπα στην σύζυγό μου ότι είμαι γυναίκα, όταν η κόρη μας έγινε 4 ετών»: Συγκλονίζει η μαρτυρία της τρανς Βανέσας Βενέτη

evosmos

Συγκινεί η Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Ήταν πάντα παρών για τους γιους μας, δεν χρειάστηκε να είμαι κι εγώ μπαμπάς»

evosmos

Παντρεύτηκα έναν άντρα 47 χρόνια μεγαλύτερο και νιώθω εγκλωβισμένη

evosmos

Leave a Comment