LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

“Έφυγε” ο Χάρης Κωστόπουλος – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα ο Χάρης Κωστόπουλος, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Είχε γίνει γνωστό ότι ο 60χρονος βρισκόταν στην εντατική καθώς είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του. Πριν λίγο, η οικογένειά του ανακοίνωσε μέσα από το facebook τον θάνατο του τραγουδιστή.

“Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος, Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.
Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή” αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ορεστιάδα: Χειροπέδες σε στρατιωτικό για μια «περίεργη» υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου

evosmos

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων

evosmos

Και όμως βρέθηκε δημοσιογράφος να χυδαιολογήσει κατά της χαροκαμένης μάνας κ Καρυστιανού [BINTEO]

evosmos

Leave a Comment