LIFE STYLE

Για πρώτη φορά: Aυτός εivαι ο εντυπωσιακός του σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου – Διέρρευσε φώτο από τον Παραμυθένιο γάμο του στη Μύκονο

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να επισημοποιήσει τη σχέση του με τον σύντροφό του, πραγματοποιώντας πολιτικό γάμο στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματικά. Παρόλο που ο Πουλόπουλος φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά έκανε μια ξεχωριστή εξαίρεση.

Ο πρώτος γκέι πολιτικός γάμος στη Μύκονο: Ο Γιάννης Πουλόπουλος μοιράζεται τη χαρά του

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος μοιράστηκε για πρώτη φορά στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο του, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι ήταν το πρώτο γκέι ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και καταχωρήθηκε επίσημα στον Δήμο Μυκόνου. Με συγκίνηση, ευχαρίστησε δημόσια τους υπεύθυνους του Δήμου για τη διακριτική και επαγγελματική τους στάση κατά την οργάνωση της ιδιαίτερης αυτής στιγμής για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, ο Πουλόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον αντιδήμαρχο πολιτισμού, Σάκη Αγορογιάννη, για τη διαχείριση της τελετής, καθώς και τον δήμαρχο, Χρήστο Βερώνη, για το γαμήλιο δώρο που τους προσφέρθηκε. Κλείνοντας το μήνυμά του με χιούμορ, ευχήθηκε και σε άλλους να βιώσουν την ευτυχία του γάμου.

Η δημοσίευση αυτή, εκτός από τον προσωπικό της χαρακτήρα, έχει και κοινωνική σημασία, καθώς αποτελεί ένα ορόσημο για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ελλάδα και ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου.

«Έμαθα σήμερα ότι ο σύζυγος μου κι εγώ είμαστε το πρώτο gay ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και καταχωρήθηκε στο Δήμο Μυκόνου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Σάκη Αγορογιαννη για τη διακριτικότητα με την οποία διαχειρίστηκε αυτή την τόσο όμορφη και ιδιαίτερη για εμένα και την οικογένειά μου στιγμή. Όπως επίσης και τον δήμαρχο @christosveronis και τον Δήμο για το υπέροχο γαμήλιο δώρο. Και στα δικά σας οι ανύπαντροι και οι ανύπαντρες!» έγραψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελένη Καρακάση: «Ένας άντρας μου ήρθε μικρότερος και τον παντρεύτηκα, τον ξεζούμισα»

evosmos

Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Ψινάκη

evosmos

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται στα social

evosmos

Leave a Comment