ΚΟΣΜΟΣ

Είχε το πιο φρικτό τέλος, την πολτοποίησε στο μπλέντερ: Νεκρό 38χρονο μοντέλο από τα χέρια του συζύγου της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Kristina Joksimovic, έρχονται στο φως, σοκάροντας την Ελβετία.

Οι σοκαριστικές αναφορές γύρω από τη δολοφονία της Kristina Joksimovic, πρώην Μις Ελβετία, αποκαλύπτονται σιγά-σιγά. Η 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Φεβρουάριο κοντά στη Βασιλεία, και η έρευνα αποκάλυψε ότι δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

 

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Ο 41χρονος σύζυγος της Kristina, ο οποίος αναφέρεται μόνο με το ψευδώνυμο Thomas στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εμφανίστηκε την Τετάρτη (11/9) στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης. Εκεί, απορρίφθηκε η έφεση του για απελευθέρωση από την κράτηση, αφού παραδέχτηκε την πράξη του και τη δολοφονία της γυναίκας του.

Η πρώην Μις Ελβετία βρέθηκε νεκρή την παραμονή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου (12 Φεβρουαρίου), με έναν τρίτο να ανακαλύπτει το πτώμα της, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του και εμφανίστηκε πρόσφατα στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης, όπου απορρίφθηκε η έφεση για την απελευθέρωσή του από την κράτηση.

 

Οι φρικιαστικές πράξεις ενός άρρωστου μυαλού

Οι αρχές αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Kristina Joksimovic. Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα Blick, ο Thomas φέρεται να στραγγάλισε τη σύζυγό του πριν προχωρήσει σε φρικτές πράξεις διαμελισμού του σώματός της. Χρησιμοποίησε μαχαίρι, πριόνι και ψαλίδι κήπου για να κόψει το σώμα σε μικρά κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια πολτοποίησε με μπλέντερ και διέλυσε σε χημικό διάλυμα.

Ο 41χρονος Thomas, ο οποίος ομολόγησε ότι στραγγάλισε και διαμέλισε το σώμα της συζύγου του ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μανίας, εξετάστηκε από ψυχίατρο. Ο ειδικός εντόπισε ενδείξεις ψυχικής ασθένειας κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης.

Ένα ”ιδανικό” ζευγάρι

Η Kristina Joksimovic, που είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Βορειοδυτικής Ελβετίας το 2003, είχε επίσης διακριθεί ως φιναλίστ στον διαγωνισμό Μις Ελβετία το 2008.

Η Kristina παντρεύτηκε τον Thomas το 2017 και μαζί με τα δύο τους παιδιά ζούσαν κοντά στη Βασιλεία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μας τα φέρνουν όλα σιγά σιγά – Βρετανία: Άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ χωρίς ταμεία

evosmos

Πλώρη για… Κάρπαθο έβαλε το Oruc Reis – 55 μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας! – Θα το σταματήσει κάποιος;

evosmos

Νέο πλήγμα για τον Πούτιν: Λευκορώσοι αντάρτες αχρήστευσαν πανάκριβο ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος

evosmos

Leave a Comment