ΕΛΛΑΔΑ

Η αντίδραση της 26χρονης όταν έμαθε ότι ο Άγγελος είναι εγκεφαλικά νεκρός – «Σαν να μην αντιλαμβανόταν αυτό που της λένε»

Εγκεφαλικά νεκρός είναι ο 3χρονος Άγγελος μετά από τα βασανιστήρια που υπέστη στο Ηράκλειο και για τα οποία κατηγορούνται η μητέρα του και σύντροφός της.
Οι παππούδες του εξέφρασαν την επιθυμία να δωρίσουν τα όργανά του, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης
Ωστόσο, η δικηγόρος της 26χρονης μητέρας του παιδιού, Αριστέα Καλαϊτζάκη μίλησε στο Star και ανέφερε: «Η γιαγιά του παιδιού είναι στη δυσάρεστη θέση να αποφασίσει για τη δωρεά των οργάνων. Θα το κάνει. Αυτό που θέλει είναι καρδούλα του Άγγελου να χτυπάει σ΄ένα άλλο παιδάκι».

Για την αντίδραση της προφυλακισμένης μητέρας του Άγγελου η δικηγόρος ανέφερε: «Ρωτούσε τη μαμά της για το τι κάνει το παιδί ενώ η μητέρα της, της έλεγε ότι το παιδί έχει τελειώσει, πάει ο άγγελος. Σαν να μην αντιλαμβανόταν αυτό που της λέει».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο σε πλοίο λόγω της τρίωρης καθυστέρησης

evosmos

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ – «ΕΦΥΓΕ» Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ: «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ»

evosmos

Απλησίαστες φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές: Αυξήσεις έως και 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

evosmos

Leave a Comment