LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Γκερέκου: Η άγνωστη πεθερά του Τόλη Βοσκόπουλου και η τεράστια ομοιότητα με την κόρη της, Άντζελα

Η Άντζελα Γκερέκου έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την σειρά, «Η γη της Ελιάς μετά από αρκετά χρόνια απουσίας».

Ωστόσο, όταν η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι της, με τα αγαπημένα της πρόσωπα και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και στην μητέρα της, Μαρία. Η Μαρία Γκερέκου βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια διακριτικά στο πλευρό της όμορφης κόρης της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα της

Πρόσφατα, η ηθοποιός δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, Μαρία.

 

Μητέρα και κόρη μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους και όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες έχουν και οι δύο το ίδιο χρώμα ματιών.

«Μάνα είναι μόνο μια! Κι όταν σε επισκέπτεται στο γραφείο σου, γεμίζεις χαρά!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άντζελα Γκερέκου στην οποία ποζάρει χαμογελαστή, στο πλευρό της μαμάς της.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεγάλη αγωνία για τον 11χρονο που έπεσε από τον 3ο – Φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

evosmos

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δεν εξέτασαν έγκυο γυναίκα

evosmos

Ανατριχιάζει ο Σύρος «πρόσφυγας»: «Τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω, επέλεγα τις μικροκαμωμένες»

evosmos

Leave a Comment