ΕΛΛΑΔΑ

Κλαίει ο ουρανός πάνω από το Αγρίνιο: Όλοι στα μαύρα για τον Ιωακείμ, αύριο η κηδεία του πατέρα 2 παιδιών

Στο Αγρίνιο, η είδηση του θανάτου του Ιωακείμ Σκόνδρα έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη και συγκίνηση. Ο Ιωακείμ Σκόνδρας, ο οποίος απεβίωσε πρόωρα σε ηλικία 57 ετών, έχασε τη μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό.

Η Πολυδιάστατη Συνεισφορά του Ιωακείμ Σκόνδρα στον Εναέριο Αθλητισμό και την Κοινωνία

Ως καθηγητής εναέριων αθλημάτων, ο Σκόνδρας ήταν ευρέως αναγνωρίσιμος σε ολόκληρη τη χώρα, και η συμμετοχή του στο άθλημα του αλεξιπτώτου πλαγιάς τον κατέστησε πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας σε πολλές περιπτώσεις. Επιπλέον, υπηρέτησε ως αρχηγός της εθνικής ομάδας, ενισχύοντας τη θέση του ως κορυφαίο στέλεχος του αθλήματος.

Ο Ιωακείμ ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός γιου και μιας κόρης, και διακρινόταν για την αγάπη και την υποστήριξή του προς την τοπική κοινωνία, καθώς ενδιαφερόταν ενεργά για τα κοινά και τις κοινωνικές υποθέσεις. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, και η μνήμη του θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όσων τον γνώριζαν.

Η κηδεία του Ιωακείμ Σκόνδρα είναι προγραμματισμένη για αύριο, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (νέος). Η σορός του θα εκτίθεται προς προσκύνηση από τις 15:30, δίνοντας τη δυνατότητα στους οικείους και τους φίλους του να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Συγκινεί η ανάρτηση του αδερφού του που γράφει «καλό ταξίδι εκεί ψηλά που ήξερες να πετάς».

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου για τον πρόωρο θάνατο του Ιωακείμ Σκόνδρα.

Σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Πάντα κοιτούσε ψηλά. Ο Ιωακείμτων ανοιχτών οριζόντων, με τη μεγάλη καρδιά και το φωτεινό χαμόγελο, έφυγε από κοντά μας. Θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη και την ευγένεια. Πόσο πολύ νοιαζόταν και αγαπούσε τον τόπο του. Μέσα από το αλεξίπτωτο πλαγιάς υπήρξε άξιος πρεσβευτής σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε όσα δύσκολα του έφερε η ζωή.Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένειά του.Εκφράζω με οδύνη τα συλλυπητήριά μου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στα Τέμπη: Πτυχιούχος Νομικής ο 23χρονος Κυπριανός, θύμα του δυστυχήματος

evosmos

Αρχαιολόγος βρήκε τυχαία το κεφάλι αγάλματος ενός αρχαίου Έλληνα θεού

evosmos

Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια!

evosmos

Leave a Comment