ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφόρησε η φωτογραφία του: Αυτός είναι ο 43χρονος ποδηλάτης που σκοτώθηκε – Νεκρός σε τροχαίο και ο αδερφός του

Ο 43χρονος Βασίλης Νταής, που έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό ατύχημα ενώ έκανε ποδήλατο στην Κάτω Αχαΐα, βύθισε την Πάτρα και τον Αλισσό σε βαρύ πένθος. Η οικογένειά του, που είχε ήδη υποστεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου πριν από χρόνια, βιώνει τώρα ακόμα μια ανείπωτη τραγωδία.

Το Δυστύχημα στην Κάτω Αχαΐα

Ο Βασίλης Νταής βρισκόταν στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας την Πέμπτη, 1η Αυγούστου, όταν έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, όταν ο Νταής έπεσε πάνω σε μάντρα και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν άγνωστες, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ποδηλάτης κατέβαινε έναν κατηφορικό δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος λόγω του σοβαρού χτυπήματος στο κεφάλι και της μεγάλης αιμορραγίας που υπέστη. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, αλλά ήταν ήδη αργά.

Η Τραγική Ιστορία της Οικογένειας Νταή

Ο θάνατος του Βασίλη Νταή προσθέτει άλλο ένα τραγικό κεφάλαιο στην ιστορία της οικογένειάς του. Το 2000, η οικογένεια είχε ήδη βιώσει την απώλεια του 16χρονου αδερφού του Βασίλη σε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του πόνου και της θλίψης. Η οικογένεια, που ζει στα Ζαρουχλέικα, έχει ακόμα ένα παιδί.

Η οικογένεια Νταή διατηρεί ένα σπίτι στον Αλισσό, όπου ο Βασίλης συνήθιζε να περνάει τις διακοπές του. Η απώλεια του Βασίλη έφερε ακόμα μεγαλύτερη οδύνη και πόνο σε μια οικογένεια που είχε ήδη δοκιμαστεί σκληρά από τις τραγωδίες του παρελθόντος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάνω από 50 μαχαιριές δέχθηκε η 50χρονη στην Αγ.Βαρβάρα: «Ήταν μάνα μου και δίσταζα να τη σκοτώσω» λέει η κόρη της

evosmos

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Στις 330.000 οι αιτήσεις πέντε ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία

evosmos

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή που οι Ιρανοί ανοίγουν πυρ κατά ελληνόκτητου τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν!

evosmos

Leave a Comment