ΕΛΛΑΔΑ

Άβα Γαλανοπούλου: «Νοσηλεύτηκα, κατέρρευσα» λέει για τότε που έπεσε θύμα υπεξαίρεσης από πρώην της

Μπορεί η δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει πως της είχε καταχραστεί πάνω από 1.200.000 ευρώ,
να έχει λήξει, αλλά όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της, είναι μία ιστορία που την έχει στιγματίσει.

Καλεσμένη στο «Πρωινό» η ηθοποιός, εξήγησε, μεταξύ άλλων, ότι πλέον επιθυμεί να συζητά στις συνεντεύξεις της μόνο ευχάριστα πράγματα.

Έκανε, ωστόσο, μία μικρή αναφορά.

«Δεν δίνω συνεντεύξεις γιατί με ρωτάνε πράγματα που δεν θέλω να χαλάει η διάθεσή μου, ούτε να το συζητάμε. Θέλω πράγματα χαρούμενα. Το “τελείωσε” είναι μια μεγάλη κουβέντα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Αυτή η ιστορία με τσάκισε. Προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Υπάρχουν κάποια θεματάκια. Μην διαβάζετε και ακούτε το τι έχει γραφτεί και λέγεται. Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει. Μην σταθούμε».
«Σου μίλησα το 2015 κι αυτό ξεκίνησε το 2013 και δεν ξέρατε τίποτα. Μίλησα κι αμέσως μετά νοσηλεύτηκα. Κατέρρευσε ο οργανισμός μου για άλλη μία φορά. Εν πάση περιπτώσει δεν θέλω να ασχοληθούμε. Είμαι πάντοτε με θετική ενέργεια» είπε τέλος, η Άβα Γαλανοπούλου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΣΦΑΓΗ” ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Κατασχέσεις αυτοκινήτων και συλλήψεις οδηγών

evosmos

Τέλος το τρένο Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ξανά δρομολόγια μετά από μήνες

evosmos

Ρήγμα Εκκλησίας-Πολιτείας! Σακελλαροπούλου σε Ιερώνυμο: Σεβαστό αν δεν αποδεχτείτε την πρόσκληση

evosmos

Leave a Comment