ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την Τσολάκη, φεύγει και εκείνη: Τέλος από τον ΑΝΤ1 η πασίγνωστη παρουσιάστρια

Σε τροχιά σαρωτικών αλλαγών βρίσκονται τα στελέχη του ΑΝΤ1, που είναι αποφασισμένα να ανατρέψουν την κατάσταση στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι μετά το τέλος της Ελένης Τσολάκη από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, σειρά έχει το «Καλημέρα Ελλάδα» που «δυσκολεύεται» αρκετά με τον ανταγωνισμό.

Εδώ και καιρό «μαγειρεύονται αλλαγές, ενώ τα πρόσωπα που περνούσαν από το στούντιο ως καλεσμένοι… μόνο τυχαία δεν ήταν. Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Άννα Λιβαθυνού δεν θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη με τους ιθύνοντες να αποφασίζουν να «σπάσουν» το τηλεοπτικό δίδυμο.

Αν και η εν λόγω συνεργασία ξεκινούσε με τους καλύτερους οιωνούς και οι αντενικοί ήλπιζαν να έρθει στην εκπομπή αέρας ανανέωσης και φυσικά υψηλότερα νούμερα, το εγχείρημα δεν πέτυχε.

Έτσι, πλέον ο Παναγιώτης Στάθης θα αποχωριστεί την παρτενέρ του ωστόσο θα δούμε νέες αφίξεις στο team. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, βολιδοσκοπούν δημοσιογράφους μεταξύ των οποίων και ο Στέφανος Σίσκος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Με μαγκούρα και εμφανώς αδυνατισμένος: Ο Πασχάλης Τερζής, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

evosmos

Γλυκά Νερά: Απορρίφθηκαν τα ελαφρυντικά για τον Αναγνωστόπουλο – Η μακιαβελική προσωπικότητα του

evosmos

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής – «Μας χαμογέλασε η τύχη»

evosmos

Leave a Comment