LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Με μαγκούρα και εμφανώς αδυνατισμένος: Ο Πασχάλης Τερζής, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από το τραγούδι και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται κυρίως μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, όπου περνά ποιοτικά το χρόνο του.

Ο Πασχάλης Τερζής με μαγκούρα σε γήπεδο στη Χαλκιδική

Την Δευτέρα 9 Μάϊου, ο Πασχάλης Τερζής, παρευρέθηκε σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στη Χαλκιδική.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων και τράβηξε τα βλέμματα. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και τον Ηρακλή είναι γνωστή και δεν την έχει κρύψει.

Η ομάδα Νίκη Πολυγύρου ανήρτησε στο Facebook φωτογραφίες με τον τραγουδιστή γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής».

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από τις φωτογραφίες, ο ίδιος σήμερα, είναι εμφανώς αδυνατισμένος αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

  

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νεκρός ο αδελφός του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου – Είχε βγει για ψαροντούφεκο στη Λήμνο

evosmos

Συντάξεις Αυγούστου 2020. Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής

evosmos

Δολοφονία τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: Στυγερό έγκλημα που θυμίζει άλλες εποχές! Έγκλημα πάθους, εκδίκηση ή “επαγγελματική αντιδικία” ;

evosmos

Leave a Comment