LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Καμαρώνει από ψηλά ο Βουτσάς: Ολόκληρος άντρας ο 8χρονος μικρός Φοίβος – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τον θάνατό του Κώστα Βουτσά ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών στις 26 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Αλίκη Κατσαβού έχασε τον σύντροφο της ζωής της και ο 8χρονος γιος της, Φοίβος, τον πατέρα του, τον πολυαγαπημένο ηθοποιό που μας άφησε ένα σπουδαίο έργο για να μας ακολουθεί.

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του και διέγραψε μία σπουδαία πορεία στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση. Ο ίδιος Έβαλε τη σφραγίδα του σε κωμωδίες, οι οποίες απέκτησαν διαχρονική αξία και προβάλλονται αδιάλειπτα από τη μικρή οθόνη.

Η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται συχνά υλικό από τη ζωή της με τον γιο της.

Δείτε στην παρακάτω Gallery πως είναι ο μικρός Φοίβος Βουτσάς σήμερα. Η ομοιότητα του με τον αείμνηστο πατέρα του είναι απίστευτη και όσο μεγαλώνει του μοιάζει περισσότερο.

Δείτε φωτογραφίες

    

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΣΗΕΑ κατά Κούγια: Καταδικάζουμε τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους – “Μη ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη” απαντά ο δικηγόρος

evosmos

«Παντελονάτος, μάγκας και ωραίος» -Συγκλονιστικό γκράφιτι για τον Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

evosmos

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Προφυλακιστέος και ο «Ντίνος» – Στην αστυνομία οι 4 μάρτυρες για να αναγνωρίσουν τους δράστες

evosmos

Leave a Comment