ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο Κωστέτσος: “Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες” (Εικόνα)

Ο Βασίλειος Κωστέτσος πριν λίγες ημέρες έπεσε θύμα επίθεσης από αλλοδαπούς έξω από τη Βουλή, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο τόσο ο ίδιος όσο και ο φίλος του που ήταν παρέα. Ο σχεδιαστής έκανε έναν απολογισμό για τον φετινό Αύγουστο, και αναφέρθηκε και στο συμβάν.

«Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……! Εκτός απο ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς την γεύση του «τρόμου». Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμύριων Τουριστών σε μια Ελλάδα όμως!!! απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας Πόσο μάλλον Δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το Βράδυ και Όχι σε Κάνα απόμερο στενάκι!!!!!να βρίσκεσαι στο Έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων».

«Σοκαριστικό Λυπηρό!…. Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης….! Βέβαια αν είμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα!! Θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις….. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα…» έγραψε χαρακτηριστικά.

kostetsos

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτοί είναι οι ασφαλισμένοι που μπορούν να συνταξιοδοτηθούν στα 57 έτη – Οι προϋποθέσεις

evosmos

Ο Γ.Μαγιορκίνης «αδειάζει» την κυβέρνηση: Δεν εισηγηθήκαμε απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 4 ατόμων (βίντεο)

evosmos

«Δεν θέλω να ερωτευτώ γυναίκα, είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό»: Σάλος με όσα είπε ο Κώστας Αποστολάκης

evosmos

Leave a Comment