ΕΛΛΑΔΑ

Το μήνυμα του Νίκου Μπάρκουλη που συγκινεί: “Ακόμα δεν έχω θεραπευθεί”

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε απο τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ένας θάνατος που ακόμα πονάει τον γιό του Νίκο.

Το απόγευμα της Τρίτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μπάρκουλης θέλησε να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα που έχει σήμερα για τον πατέρα του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Για αυτό και προχώρησε σε ένα τρυφερό μήνυμα και μια φωτογραφία του Ανδρέα Μπάρκουλη από κινηματογραφική ταινία.

«6 χρόνια. Ο χρόνος πετάει. Ακόμα δεν έχω θεραπευτεί. Αλλά κοίτα, θα γίνω ηθοποιός, όπως πάντα ήθελες. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου λείπεις» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος!

evosmos

Είχαν κάνει επάγγελμα το μάζεμα ελιών των… άλλων!

evosmos

Αναγνωρίζετε την ηθοποιό; Βρείτε ποια ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία!

evosmos

Leave a Comment