ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρό επεισόδιο στα Χανιά: Τον μαχαίρωσαν και του πήραν το αυτοκίνητο – Άφαντοι οι δράστες

Αιματηρή συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 37χρονου Έλληνα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από μπαρ στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, όλα συνέβησαν στον υπαίθριο χώρο ενός κέντρου διασκέδασης τα ξημερώματα, όταν για άγνωστους λόγους, τρεις άνδρες διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια.
Ο καβγάς είχε ως αποτέλεσμα o ένας άνδρας να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά τον 37χρονο.

Μάλιστα, μετά τον τραυματισμό, οι δύο δράστες, ελληνικής καταγωγής, απομακρύνθηκαν από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του τραυματία.
Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες καθώς και το αυτοκίνητο του 37χρονου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

zarpanews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άγριο ξέσκισμα του Λιάγκα και από τον Αντώνη Κανάκη: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή, να κυκλοφορούν οι φωτογραφίες στα κινητά παρουσιαστών»…

evosmos

Εύβοια: Ιερέας έσυρε τον χορό με τους συχωριανούς του στους Ωρεούς

evosmos

Κ.Βελόπουλος σε Κ.Μητσοτάκη: «Κάνε αυτό που πρέπει με το Oruc Reis – Νηοψία ή βύθισή του»!

evosmos

Leave a Comment