ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο: Αλλοδαποί κρατούσαν όμηρο σε αποθήκη 37χρονο Έλληνα – Ζητούσαν λύτρα 20.000 ευρώ (βίντεο)

Δραματικές στιγμές έζησε ένας 37χρονος Έλληνας στην περιοχή του Μοσχάτου, καθώς τέσσερις αλλοδαποί τον κράτησαν για περισσότερες από 76 ώρες όμηρο, ζητώντας λύτρα ύψους 20.000 ευρώ.

Από την Τετάρτη το πρωί έως τα ξημερώματα του Σαββάτου, τέσσερα άτομα κρατούσαν όμηρο τον 37χρονο και ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο. Το θύμα εργαζόταν στην επιχείρηση των αλλοδαπών δραστών, οι οποίοι πίστευαν ότι τους είχε κλέψει 20.000 ευρώ.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη το πρωί που πήγε στην εργασία του τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον κρατούσαν όμηρο σε αποθηκευτικό χώρο στην οδό Πύργου στο Μοσχάτο.

​Μάλιστα, τον χτυπούσαν και τον ανάγκαζαν να τηλεφωνεί σε συγγενικά του πρόσωπα και να τα εκλιπαρεί να συγκεντρώσουν χρήματα, ώστε να τα δώσουν στους αλλοδαπούς και να απελευθερωθεί.

Την Παρασκευή το βράδυ, συγγενικό του πρόσωπο κατήγγειλε την αρπαγή στην Ασφάλεια Πειραιά.

​Έπειτα από έρευνα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομικοί εντόπισαν την αποθήκη απελευθέρωσαν το θύμα και συνέλαβαν τους δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στον ανακριτή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτή είναι η γνωστή 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη με κοκαΐνη στο κέντρο της Αθήνας

evosmos

«Θρίλερ» στο Γκάζι: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης – Κι άλλοι «κατέρρευσαν» έξω από το μπαρ

evosmos

Σάλος με τον Άρη Πορτοσάλτε: Η απαράδεκτη λέξη για την μητέρα του Βασίλη Καλογήρου που έχασε το παιδί της

evosmos

Leave a Comment