LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ξαφνικά στα 54 κι άλλος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον αγαπημένο, Νίκο Κυριακίδη

Σε ηλικία μόλις 54 ετών, απεβίωσε ο ηθοποιός Νίκος Κυριακίδης, γνωστός για τον εμβληματικό του ρόλο ως «Νιόνιος ο Speed» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο θάνατος του ηθοποιού προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους φίλους του.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Νίκου Κυριακίδη ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Στην ανάρτησή του, ο Μπιμπίλας ανέφερε ότι ο Κυριακίδης είχε δώσει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών της ζωής του.

«Πόσο άδικο! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μέσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο και θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Γνωστός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και η εμβληματική φωνή του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγάρακη! Καλό ταξίδι Νίκο…»

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγικό δυστύχημα στην Ξάνθη: Αυτοκίνητο σκότωσε παιδί 2 ετών – Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός

evosmos

Στην κορυφή ξένων ταξιδιωτικών μέσων η Πάτμος για το Πάσχα – Ήθη και έθιμα εκατοντάδων ετών

evosmos

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απέτρεψαν νέα γυναικοκτονία – Συνελήφθη 39χρονος

evosmos

Leave a Comment