ΕΛΛΑΔΑ

Οργανωμένοι οι ληστές της Γαστούνης – Με τρία κλεμμένα οχήματα «σήκωσαν» πάνω από 37.000 ευρώ μαζί με το ΑΤΜ

Πάνω από 37.000 ευρώ άρπαξαν οι δράστες που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Γαστούνη, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά τους για να φτάσουν στο ΑΤΜ.

Σύμφωνα με το patrisnews, το σχέδιό τους ήταν καλοστημένο και εκτελέστηκε με χειρουργική ακρίβεια. Είχαν φροντίσει να κλέψουν τρία αυτοκίνητα – ένα από την Αμαλιάδα και δύο από τη Γαστούνη – τα οποία χρησιμοποίησαν ως… εργαλεία.

Με το πρώτο όχημα έπεσαν με φόρα στην τζαμαρία της υπεραγοράς τροφίμων, διαλύοντάς την. Με το δεύτερο τράβηξαν ολόκληρο το ΑΤΜ και το φόρτωσαν στο τρίτο όχημα και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Το πρώτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ακριβώς έξω από το σούπερ μάρκετ, το δεύτερο λίγα μέτρα μακριά, ενώ το τρίτο βρέθηκε… παρατημένο σε αγροτική περιοχή στο Νεοχώρι της Κυλλήνης – σημάδι ότι γνώριζαν καλά την περιοχή και είχαν σχεδιάσει ακόμα και τη διαφυγή τους.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια συμμορία που «χτύπησε» πριν λίγες ημέρες και στο Λάππα Αχαΐας, καθώς υπάρχουν κοινά στοιχεία.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Νεκρός 56χρονος

evosmos

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

evosmos

Λαμία: Μαθητής τραυματίστηκε μέσα σε σχολείο – Έκοψαν την πόρτα για να τον απεγκλωβίσουν

evosmos

Leave a Comment