ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοπή έπαθε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις – Η έκκληση του αδερφού της Φίλιππου Καμπούρη

Η αδελφή του δημοσιογράφου Φίλιππου Καμπούρη, επίσης δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, έπαθε ανακοπή καρδιάς.
Μάλιστα μετά από 45 λεπτά και από προσπάθειες ανάνηψης στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, η καρδιά της «χτύπησε» ξανά.

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη για την αδερφή του, προτρέποντας τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν.

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο Φίλιππος Καμπούρης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δαπάνη του Δήμου Αθηναίων η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου – Που θα γίνει

evosmos

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας

evosmos

Βόλος: Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή – «Ήταν μεθυσμένος, ζητάω δικαιοσύνη»

evosmos

Leave a Comment