ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ! ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ! ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ξέφυγε η κατάσταση στη Μάνδρα, καθώς πολίτες, περιοχών που έχουν εκκενωθεί λόγω της πυρκαγιάς πιάστηκαν στα χέρια με αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να φτάσουν στα σπίτια τους.

Συγκεκριμένα σε μπλόκο της Ελληνικής Αστυνομίας, πλησίασαν πολίτες από χωριά της Μάνδρας επιχειρώντας να περάσουν προκειμένου να φτάσουν στα σπίτια τους.

Επειδή όμως είχε εκδοθεί εντολή εκκένωσης αυτοί δεν τους άφησαν με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν και μετά από λογομαχία τα πράγματα να πάρουν άγρια τροπή. Πολίτες και αστυνομικοί έγιναν ένα κουβάρι στην άσφαλτο με τα όργανα της τάξης να τους εμποδίζουν να περάσουν στον δρόμο που έχει αποκλειστεί ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής καταγράφηκαν και χειροδικίες.

Λίγη ώρα αργότερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καπουτζίδης: «Κάθε μέρα κάπоιоς στην τηλεόραση θα με πει ανώμ..λо»

evosmos

ΤΑ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!! Μόνο με 10 θεατές η πρεμιέρα του Χαϊκάλη στην Κύπρο…

evosmos

Εξαφάνιση Μπάμπη: Στενεύει κι άλλο ο κλοιός για τον κρεοπώλη – Τα πιθανά κίνητρα του εγκλήματος

evosmos

Leave a Comment