ΕΛΛΑΔΑ

Ενοχλημένη η Ντόρα Κουτροκόη με συνάδελφο δημοσιογράφο: «Δεν το κατάλαβα αυτό, το αφήνω ασχολίαστο»

“Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο του συναδέλφου…”

Οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έχουν απασχολήσει και τα διεθνή μέσα που μεταδίδουν εκτενή ρεπορτάζ. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο που προβλήθηκε στην οθόνη, ενόχλησε την Ντόρα Κουτροκόη. Αυτό αφορούσε το αραβικό δίκτυο Al Jazeera, όπου ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Σχεδόν κάθε καλοκαίρι πλέον η Ελλάδα φλέγεται. Όμως η εξοικείωση δεν μειώνει τον πανικό της στιγμής».
Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ντόρα Κουτροκόη είπε: «Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο του συναδέλφου από το βρετανικό (εννοεί αραβικό), δεν συγκράτησα ποιο. Λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις πυρκαγιές, έχουν κάθε καλοκαίρι και δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμα με τον πανικό.

Δεν το κατάλαβα αυτό το σχόλιο, το αφήνω ασχολίαστο και απλά το αναφέρω».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Την πάτησα σαν πρωτάρα – Έφαγα μέχρι και τα λεφτά της κόρης μου για τον πιτσιρικά

evosmos

Δόμνα Μιχαηλίδου: Την Τετάρτη 27/3 ανακοινώνουμε τη νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

evosmos

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο – Το ΙΧ του καρφώθηκε σε τοίχο

evosmos

Leave a Comment