ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Σε φυλάκιση 12 μηνών καταδικάστηκε 52χρονος που ασέλγησε σε βάρος 18χρονης ενώ της έκανε μασάζ

Σε φυλάκιση 12 μηνών καταδικάστηκε 52χρονος ο οποίος ασέλγησε σε βάρος 18χρονης όταν της έκανε μασάζ. Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 18 Μάϊου του 2018 στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 19χρονης. Να σημειωθεί πως η Εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε την ενοχή του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της 18χρονης ο εν λόγω άνδρας προσεφέρθη να δείξει στη κοπέλα ένα θαλάσσιο σπορ. Μετά το πέρας της διδασκαλίας της έδωσε μια πετσέτα για να κάνει μπάνιο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Όταν τελείωσε το λουτρό της, φορώντας το μαγιό της, ο μηνυόμενος, όπως διατείνεται, την έπεισε να της κάνει μασάζ μόνο στην πλάτη.

Καθώς περνούσε η ώρα, ο άνδρας της ζήτησε να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό της. Εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αισθανόταν άβολα. Ο καταγγελλόμενος, όπως περιέγραψε, συνέχισε τις μαλάξεις στους κοιλιακούς της, στα ισχία και στα πόδια της και ενώ του ζήτησε να σταματήσει εκείνος συνέχισε κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της.

Μάλιστα, η 18χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και εκείνος σταμάτησε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κήρυξε πτώχευση ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία που διοργάνωνε διακοπές στην Ελλάδα!

evosmos

Βριλήσσια: Εκτέλεσαν τον «σκληρό της νύχτας» Δημήτρη Καππέ-Καπετανάκη στην μέση του δρόμου (φώτο)

evosmos

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας να μην κρύβεται – Να παρέμβει εισαγγελέας

evosmos

Leave a Comment