ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η 25χρονη «Μαρία»

Προφυλακίστηκε η 25χρονη «Μαρία» η οποία φέρεται να είναι πρωταγωνίστρια του κυκλώματος μαστροπείας, που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές. Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ελεύθερος αφέθηκε και ο φιλος της 25χρονης, με την υποχρέωση καταβολής εγγύησης 2.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα. Κατά περίπτωση οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατα αδικήματα μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στην πλειοψηφία τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ένα απέραντο… κρεβάτι! Νατάσα Καλογρίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου»

evosmos

Μακρά η λίστα: Οι δημοσιογράφοι που θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ – Όλα τα ονόματα

evosmos

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΚΡΗΤΗ

evosmos

Leave a Comment