ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο προπονητής Tae Kwon Do που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες

Προπονητής συλλόγου Τάε Κβον Ντο που εδρεύει στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη ήταν ο προπονητής πολεμικών τεχνών, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ασελγείς πράξεις εις βάρος ανήλικων αθλητριών.

Εις βάρος του έχουν γίνει πολλές καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τις οποίες η δράση του εκτείνεται χρονικά από τον Μάρτιο του 2022 μέχρι και τον φετινό Ιούνιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, ο 37χρονος Κ.Π. εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του προπονητή φέρεται πως προσέγγισε τρεις ανήλικες κοπέλες που ήταν αθλήτριές του και προέβη κατά συρροή σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του.

Φέρεται, μάλιστα, σε κάποιες εξ αυτών να έχει παρουσιάσει και βίντεο με πορνό.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τόπο στα νιάτα! 80χρονος ο νέος διοικητής του νοσοκομείου στη Λέρο!

evosmos

Στα χέρια της Αστυνομίας πορτοφολάδες στην Σαντορίνη που είχαν “ρημάξει” τους τουρίστες

evosmos

Μήνυση Βελόπουλου κατά Μυλωνάκη – Πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του να τον συλλάβουν και κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο!

evosmos

Leave a Comment