ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ 86ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗΣ ΗΡΩΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ KOPMAKI TΗΣ 8ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ

Πάτρα: Θρήνος για την κυρά Τιτίκα που θυσίασε τη ζωή της για την 8χρονη Μαρία

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ακτή Δυμαίων, όταν μοτοσυκλέτα παρέσυρε μια 86χρονη γυναίκα και την 8χρονη που τη συνόδευε.

Η ηλικιωμένη έχασε ακαριαία τη ζωή της, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της 8χρονης, η ηλικιωμένη “έσπρωξε την κόρη μου στο κράσπεδο και έτσι σώθηκε το παιδί. Έγινε η ασπίδα να σωθεί η Μαρία μου”.

Ο πατέρας της 8χρονης, Γιώργος Κωστούρος, περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε: «Αυτό είναι το αίμα της κόρης μου και της άτυχης γιαγιάς που θυσίασε την ζωή της για να σώσει την 7χρονη κόρη μου.

 

 

Το συμβάν έγινε 10 η ώρα το βράδυ στο νότιο πάρκο στο ύψος της Μαξίμου. Ο ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε τη γιαγιά και το παιδί μου. Η γιαγιά βρήκε ακαριαίο θάνατο επιτόπου, ενώ το παιδί μου έχει κάποια σπασίματα». Συγκλονισμένος, πρόσθεσε στο flamis.gr: «Έσωσε με το θάνατό της την κόρη μου».

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας γράφει χαρακτηριστικά, συνοδεύοντάς την και με φωτογραφίες από το σημείο «αυτό είναι το αίμα της κόρης μου». Όπως γράφει, για την ηλικιωμένη «θυσίασε την ζωή της για να σώσει την εφτάχρόνη κόρη μου. Το συμβάν έγινε 10 η ώρα το βράδυ στο νότιο πάρκο στο ύψος της Μαξίμου ο ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε τη γιαγιά και το παιδί μου. Η γιαγιά βρήκε ακαριαίο θάνατο επιτόπου ενώ το παιδί μου έχει κάποια σπασίματα. Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για τον ασυνείδητο οδηγό ο οποίος κρατείται αυτή τη στιγμή παρακαλώ στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα».

Η γυναίκα, που δεν ήταν συγγενής αλλά γειτόνισσα της οικογένειας, συνήθιζε να πηγαίνει βόλτα τα παιδιά και είχε την εμπιστοσύνη τους. Εκείνο το βράδυ βρέθηκε στο μοιραίο σημείο μαζί με την 8χρονη.

Η Τροχαία συνέλαβε τον 46χρονο οδηγό της μοτοσυκλέτας, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε παραβιάσει νωρίτερα κόκκινο φανάρι και στη συνέχεια επιτάχυνε πριν χτυπήσει την ηλικιωμένη και το παιδί. Οι έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος συνεχίζονται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Βγαίνεις για μεροκάματο και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις στην οικογένειά σου» – Θρήνος για τον 47χρονο οδηγό ταξί που σκοτώθηκε από 22χρονη στην Αθήνα

evosmos

Νεαρή αγρότισσα προκαλεί σάλο στα social media: «16 κιλά στάρι για να αγοράσω έναν καφέ»

evosmos

Ηθοποιός και σεναριογράφος καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη: «Το 2011 ήμουν ανήλικη και μου έστελνε αισχρά μηνύματα»

evosmos

Leave a Comment