ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Θύμα απάτης έπεσε επιχειρηματίας – Πώς του απέσπασαν 2.850 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του

Σοβαρό περιστατικό απάτης καταγράφηκε στο Ρέθυμνο, με θύμα έναν 58χρονο επιχειρηματία.

Ο άντρας κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι το ποσό των 2.850 ευρώ αφαιρέθηκε από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαΐου.
Σύμφωνα με την αναφορά του παθόντα, ένας άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συστήθηκε ως υπάλληλος του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Του ζήτησε να καταβάλει ποσό για φερόμενες οικονομικές οφειλές προς τον Δήμο, δίνοντάς του μάλιστα συγκεκριμένο αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα έπρεπε να γίνει η μεταφορά των χρημάτων.

Ο 58χρονος, σύμφωνα με όσα κατέθεσε, προχώρησε στην καταβολή του ποσού. Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος άνδρας επικοινώνησε ξανά μαζί του, ισχυριζόμενος ότι η πληρωμή δεν ολοκληρώθηκε σωστά και ζήτησε εκ νέου μεταφορά του ποσού. Εκείνη τη στιγμή ο επιχειρηματίας υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και επικοινώνησε άμεσα με την αστυνομία.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, οι οποίες εξετάζουν κάθε στοιχείο προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Όλη η Ελλάδα σήμερα χειροκρότησε τον Έκτορα Μποτρίνι: Το ποστ για τα Τέμπη που μοιράστηκε όλη η Ελλάδα και το εξωτερικό

evosmos

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε σπίτι ενώ ήταν μέσα ο γιος της οικογένειας – Έδειραν άγρια τον σκύλο στην αυλή

evosmos

Νέες ταυτοποιήσεις υπόπτων από τα εμβάσματα στους λογαριασμούς της μητέρας και του 53χρονου! Παρέμβαση του Χαρ. Βουρλιώτη και της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος στην υπόθεση του Κολωνού.

evosmos

Leave a Comment