ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμμορία λήστευε με πιστόλι-ρέπλικα στον Εύοσμο-Τρεις συλλήψεις

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Εύοσμου συνελήφθησαν, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχής έρευνα, καθώς και τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΡΑΣΗ, απογευματινές ώρες χθες 16-02-2024, τρία άτομα που εμπλέκονται σε περιπτώσεις ληστείας που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Ευόσμου.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς (μια γυναίκα και δύο άντρες), ηλικίας 40, 39 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης συμμορίας με σκοπό την τέλεση ληστειών, ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από 07-02-2024 έως 14-02-2024, προέβησαν στη διάπραξη δύο (2) περιπτώσεων ληστείας σε καταστήματα καφέ – ψιλικών, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και δύο (2) απόπειρες ληστείας σε βάρος πεζών.

Σε όλες τις περιπτώσεις, χρησιμοποιούσαν πιστόλι «REPLICA», ενώ για τη διαφυγή τους στις δύο πρώτες περιπτώσεις χρησιμοποίησαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα, τα οποία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν μαζί με είδη ρουχισμού που φορούσαν κατά την τέλεση των πράξεων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Επιλέγει από το «πλήθος μέτρων» η κυβέρνηση – Ορόσημο η Δευτέρα, επίκεντρο η Θεσσαλονίκη

evosmos

Θεσσαλονίκη: Μαγαζί χρέωσε μέχρι και τα παγάκια στο ποτό

evosmos

Στη δημοσιότητα και το όνομα του 62χρονου παρουσιαστή – εκπαιδευτικού που κατηγορείται για παιδεραστία

evosmos

Leave a Comment