ΕΛΛΑΔΑ

Τάσος Μπουγάς για τα θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη: «Όχι δεν φοβόντουσαν – Θέλανε το μετάλλιο»

Στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής μίλησε ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος ο ίδιος εξέφρασε τη γνώμη του για το κίνημα #metoo αλλά και για την έκταση που πήραν οι καταγγελίες γυναικών και νεαρών αγοριών σε βάρος γνωστών ανθρώπων του κόσμου του θεάματος, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή.

Ο Τ. Μπουγάς, αναφερόμενος στις γυναίκες που προχώρησαν σε καταγγελίες τόσα χρόνια μετά και κυρίως για εκείνες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη– υποστήριξε πως είχαν λόγο που δεν μίλησαν όταν συνέβησαν τα περιστατικά παρενόχλησης καθώς «ήθελαν το μετάλλιο».
«Γιατί δεν πήγαν να τον καταγγείλουν τότε; Όχι, δεν φοβόντουσαν. Θέλανε το μετάλλιο. Γιατί είχαν έναν προορισμό και σου λέει και τι έγινε να πάω μ’ αυτόν, με εκείνον, θα πάω και με έναν άλλον. Αυτά τα έχω ακούσει από γυναίκες εγώ. Πάνε με κάποιον για να ανέβουν. Και στη δουλειά τη δική μας τα ίδια γίνονται. Πόσες γίνανε επειδή πήγαν με τραγουδιστές ή με συνθέτες για να ανέβουνε;», είπε αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ερέτρια: Δάσκαλος αποπλάνησε 14χρονη – Την είχε παρασύρει απ’ όταν πήγαινε Δημοτικό!

evosmos

«Μας περνάνε για βλάκες ή μήπως είμαστε;» Τ.Δούσης για τις φωτιές: «Με τη σπερµολογία περί δολιοφθοράς το κράτος εµφανίζεται ως διπλά ανίκανο»

evosmos

Τραγωδία στα Βριλήσσια ανήμερα των Χριστουγέννων: Δύο νεκροί σε τροχαίο

evosmos

Leave a Comment